CENTRUL DE CERCETARI, STUDII SI APLICATII FINANCIAR-BANCARE SI CONTABILE

Centrul de cercetari, studii si aplicatii financiar – bancare si contabile, organizat in cadrul Facultatii de Finante, Banci si Contabilitate, coordonat de Institutul de Cercetari Stiintifice Mutidisciplinare al UCDC, isi desfasoara activitatea pe baza prevederilor legale in vigoare, in conformitate cu planul strategic de dezvoltare al Universitatii si cu Hotararea Senatului Universitatii nr. 40 din 16.11.2009.
Centrul de cercetari, studii si aplicatii financiar – bancare si contabile realizeaza cercetari stiintifice in domeniul sau de expertiza pe baza de programe si proiecte finantate atat de universitate, cat si pe baza de contracte incheiate cu entitati publice si private interesate.
Activitatea Centrului de cercetari, studii si aplicatii financiar – bancare si contabile vizeaza  piata financiara, bancara si contabila sub aspectele ei teoretice si practice avand un caracter interdisciplinar si multireferential.

Centrul are doua scopuri principale:

  Domenii si directii de cercetare:

Oferta de servicii a Centrului de cercetari, studii si aplicatii financiar – bancare si contabile.
Membrii Centrului de cercetari, studii si aplicatii financiar – bancare si contabile
Organigrama Centrului de cercetari, studii si aplicatii financiar – bancare si contabile
Statutul Centrului de cercetari, studii si aplicatii financiar – bancare si contabile
Regulamentul Centrului de cercetari, studii si aplicatii financiar – bancare si contabile
Hotararea Senatului Universitatii Crestine "Dimitrie Cantemir" de infiintare a Centrului de Cercetari, Studii si Aplicatii Financiar - Bancare
Propunerea Catedrei de Finante de infiintare a  Centrul de cercetari, studii si aplicatii financiar – bancare si contabile
Schimbare denumire centru cercetare